Onze diensten

Onderhoud-ontstoringen :

aceco12

Een lift die geregeld en goed onderhouden wordt zal steeds correct en op een veilige manier kunnen functioneren.

De veiligheid en het goed functioneren van alle installaties in onze portefeuille staan steeds centraal tijdens onze interventies.

Elke gebruiker moet zijn of haar lift kunnen gebruiken in volle vertrouwen en in volledige veiligheid.

Desalniettemin is een storing niet steeds te wijten aan slecht onderhoud of onoordeelkundig gebruik, maar dikwijls aan de ouderdom van de lift en de liftonderdelen. Onze raad en bijstand staan bijgevolg ter uwer beschikking vanaf onze eerste interventie.

Preventief en regelmatig onderhoud is absoluut nodig en kan hogere kosten in de toekomst vermijden.

Wij bieden u eveneens een wachtsysteem aan dat 24/24u en 7/7 dagen actief is en dit het volledige jaar zonder onderbreking.

Wij kunnen u twee types contracten aanbieden:

  1. 1. Contract « Standaard » dat regelmatig onderhoud voorziet, evenals de ontstoringen zonder wisselstukken en dit 24/24u en 7/7d.
  2. 2. Contract « Omnium » dat een all-inclusive contract is met alle wisselstukken, werkuren, ontstoringen en onderhoud inbegrepen. Enkel onoordeelkundig gebruik van de lift maakt geen deel uit van dit contract.

Aarzel alvast niet om ons te contacteren voor alle bijkomende inlichtingen.

Inconformiteitsstelling en Moderniseringen :

aceco1

ACECO Liften Ascenseurs begeleidt u graag bij het analyseren, het plannen en het uitvoeren van de make-over van uw lift.

Wij bieden steeds een persoonlijk en op maat gemaakt advies om onze klanten zo goed als mogelijk te adviseren.

Waarom zou u overwegen om uw lift te moderniseren of in conformiteit te stellen? Hierbij zijn er alvast een aantal goede redenen:

  • Wetgeving en veiligheid: de Belgische en Europese wetgeving verplicht eigenaars en beheerders van liften om te voldoen aan de laatste normen inzake veiligheid en gebruiksgemak. Hiertoe kunt u steeds een risicoanalyse aanvragen bij een erkend, waarna wij u aansluitend kunnen adviseren over de te ondernemen stappen met bijhorende budgettaire enveloppe,
  • Storingen of gebreken: vertoont uw lift niet meer de betrouwbaarheid van weleer? Treden er af en toe storingen op die zorgen voor ergernis bij de bewoners? Een op maat opgestelde modernisering door ACECO Liften Ascenseurs biedt soelaas! Onze techniekers zijn alvast opgeleid om elk lifttype aan te pakken. Wij werken steeds met kwaliteitsvol, Europees geproduceerd materiaal dat open-source en toegankelijk is voor iedere tussenkomst.
  • Comfort en gebruiksgemak: wenst u met uw lift de 21e eeuw binnen te rijden qua comfort, gebruiksgemak, toegankelijkheid voor personen met een beperking en energiezuinigheid? Wist u dat een modernisering van de mechanische en elektronische componenten van uw lift ervoor kan zorgen dat u tot 40% minder energie verbruikt? Daarnaast zijn werkingsstilte, soepelheid en comfort van primordiaal belang.
  • Esthetiek: wenst u een meerwaarde te creëren voor uw lift en uw gebouw in het algemeen? Een complete esthetische renovatie van de liftkooi zorgt alvast voor een mooi visitekaartje in uw gebouw. Deze renovaties worden steeds uitgevoerd in samenspraak met onze klanten om enerzijds het huidige karakter en stijl van de lift te behouden, dan wel om een volledig nieuwe en moderne look, touch en feel te bekomen. U kunt ook terecht op het tabblad  om een overzicht te bekomen van een aantal van onze recente realisaties en u zelf reeds een idee te vormen van de mogelijkheden.

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de sector zijn wij steeds in staat om u een passende oplossing aan te bieden.

Wij wensen u ook verder te informeren via de brochure die werd opgesteld door het FOD Economie met betrekking tot de rechten en plichten van eigenaars en/of beheerders van liften. U vindt deze brochure alvast via deze .

Aarzel alvast zeker niet om ons te contacteren via telefoon of via e-mail, wij helpen u alvast met veel plezier verder

Esthetische Renovatie van Liften :

aceco-3

Een volledige make-over van het interieur maar ook het exterieur van uw lift koppelt als het ware het nuttige aan het aangename. Onze renovaties hebben betrekking op zowel het interieur van de lift als het exterieur. Wij bieden u volledige interieurrenovaties van liftcabines aan door het plaatsen van volledig nieuwe wanden, spiegels, nieuwe drukknoppanelen, handleuningen, vloerbekledingen, plafondafwerking, LED-verlichting,… Ook aan de buitenzijde van uw lift kunt u een mooie meerwaarde realiseren. Wat te denken van de plaatsing van volledig nieuwe, aan uw smaak aangepaste, bordesdeuren op elke verdieping? Of het vervangen van de externe drukknoppen in diverse kleuren en smaken. De mogelijkheden zijn alvast schier eindeloos.

Op deze pagina vindt u een aantal van onze recente realisaties om u reeds op weg te zetten en om u een idee te geven van de mogelijkheden. Graag bespreken wij uw wensen en uw project persoonlijk met u in verder detail om tot een geslaagde realisatie te komen.

Houd contact

Voor meer comfort en meer veiligheid is Acecoliften in zeer korte tijd bij u thuis.

Compare listings

Compare